Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купівля нового і б / у кавового обладнання.
Відкриваючи новий заклад, будь то великий ресторан або маленька кав'ярня, власнику потрібно вирішити безліч питань. У тому числі комплектування бару, де центральне місце займає обладнання для приготування кави. Важливий правильний вибір виробника, моделі кавоварки і кавомолки по їх характеристикам.
Часто постає питання: купити нове обладнання, на яке ціна буває досить значною або вибрати б / у кавоварку після повного обслуговування і гриндер після профілактики і заміни ножів.
Найчастіше, вибираючи б / в обладнання можна купити кавоварку високого класу навіть дешевше, ніж нова кавоварка з базовим набором функцій.
Однак, купуючи колишні в роботі кавоварки і кавомолки, завжди виникають сумніви: як довго послужить обладнання, не підведе чи в розпал роботи, скільки буде коштувати ремонт кавоварки і гриндера, у скільки обійдуться запчастини для кавомашини в разі поломки?
Важливо мати контакти надійної сервісної служби, в якій працюють кваліфіковані фахівці і є значні матеріально технічні можливості для швидкого і якісного ремонту. Сервісний центр по ремонту кавоварок і Гріндер повинен мати в наявності великий асортимент запчастин для кавового обладнання.
Для того щоб оцінити стан б / у кавомашини, потрібно розуміти, які дії з нею виробляли в майстерні перед продажем.
Роботу з б / у кавоваркою можна розділити на дві основні частини:
Відновлення технічної частини до характеристик, рекомендованих заводом.
Відновлення зовнішнього вигляду до стану максимально наближеного до нового.
У технічному відділі Coffee Center кожна кавоварка, що потрапила на реставрацію проходить наступні етапи ремонту та обслуговування:
повне розбирання корпусу зі зняттям всіх кнопок, регуляторів
відключення і вилучення всіх електронних компонентів
повне розбирання гідравлічної частини (від'єднання всіх трубок, датчиків, витяг ТЕНів)
проводиться механічне миття і чищення корпусу, видалення іржі з подальшим забарвленням
бойлер, ТЕН, все мідні трубки, клапани, фітинги поміщаються в спеціальний склад для хімічної чистки від накипу і відкладень на тривалий період часу під впливом високої температури
варильні групи розбираються очищаються і миються спеціальної хімією для очищення від кавових жирів
всі роз'єми електронних компонентів зачищаються і обробляються розчинником
після хімічної очистки всі компоненти ретельно миються для видалення залишків очищаючого складу
за час, поки проводиться хімічне чищення внутрішніх частин кавомашини, зовнішні деталі корпуса піддається фарбуванню і поліруванню
кавоварка збирається з заміною всіх поламаних частин (ТЕНів, клапанів, помпи та ін.) на нові і установкою нових прокладок і сальників
після складання кавоварка тестується протягом кількох днів з багаторазовим нагріванням і охолодженням, контролем тиску помпи, тиску і температури в бойлері, температури і швидкості протікання води в групах. Налаштовується для найкращого приготування кави.
після настройки і тестування кавоварка готова до установки
при установці виробляється додаткова настройка з урахуванням особливостей підключення і характеристик вибраного сорту кави