Смак: Кислотність темних ягід доповнює молочний шоколад і карамель. У післясмаку кісточкові фрукти.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Перу
Висота зростання - від 1350 м
Походження: Коли говорять про Перу, у голові одразу виникають величні тропічні ліси Амазонки і Анди - найбільший горний масив у світі. Перу - третя за величиною країна у Південній Америці, де вирощують каву. 100% виробництва - це арабіка. Найбільше кавових плантацій знаходиться у східній частині Андських гір, тому перуанська кава увібрала в себе гірське повітря та аромат трав.
Оскільки при обробці землі фермери не використовують хімікати, Перу є однією з найбільших стран-експортерів органічної кави у всьому світі. Приблизно 90.000 га кави - це сертифікований органічний продукт.