Конго Kivu 3 Organic specialty (84)
Смак: Ноти жасміну і терпкість зеленого чаю переходять в апельсинову цедру. У післясмаку печене яблуко і карамель.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Південне Ківу, Африка
Висота зростання - 1500-1600 м
Походження: Конго - друга за величиною країна Африки, у якої є всі перспективи стати середовищем для вирощування кави рівня specialty. Це обумовлено ідеальним тропічним кліматом (багато опадів, суха зима), вулканічний грунтом, насиченим мінералами, та висотою зростання. Свою назву сорт отримав від міста , де знаходяться плантації - Південне Ківу. Там вирощують каву на висоті 1500-1600 м над рівнем моря.