Смак: Ноти молочного шоколаду і фундука переходять у делікатну ягідну кислотність з післясмаком цитрусів та сушених ягід.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - натуральний
Регіон - район Моджиана, штат Сан-Паулу, Бразилія
Висота зростання - 800-1100 м
Походження: Моджиана - один з трьох основних регіонів наряду з Суль де Мінас та Черрадо, де вирощують кавові зерна. Свою назву він отримав від назви залізничної дороги, що поєднує штат Сан-Паулу (де вирощують кавові зерна) та найбільший морський порт Сантос на півдні країни. Кавові плантації займають більше 70% цього району, а вирощування кави для фермерів це не просто ремесло, а стиль життя. Зараз Бразилія відправляє майже 60% каво по всьому світу і з них половину вирощують в регіоні Сан-Паулу, частиною якого є Моджиана.