Смак: Яскраві ноти зеленого чаю переходять у фруктову солодкість з нотами лайма. У післясмаку жасмін і молочний шоколад.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - район Yirgacheffe, Ефіопія
Висота зростання - 1900-2200 м
Походження: В Ефіопії є декілька головних регіонів де вирощують кавові зерна. І хоча Yirgacheffe є частиною регіона Сідамо, завдяки унікальному смаку кави він вважається окремою мікрозоною зі своєю торговельною маркою. Yirgacheffe - це високогірний район Ефіопії, каву там вирощують на висоті 1900-2200 м над рівнем моря, в затінках інших дерев. Ягоди дозрівають дуже повільно, завдяки чому вони насичуються більшою кількістю смакових компонентів. Yirgacheffe - це перлина і гордість ефіопського світу кави.