Смак: Делікатна кислотність, щільне тіло, легка шоколадна гірчинка. Ноти сухофруктів, фруктова кислотність. У післясмаку курага і темний шоколад.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Уганда
Висота зростання - 1300-1500 м
Походження: Арабіка Уганда Вугар (Уганда Wugar) - це особливий моносорт кави з самого серця Африканського континенту. Вирощується на вулканічному грунті у східній частині країни, на кордоні з Кенією. Плантації в Уганді розташовуються на висоті 1300-2000 м над рівнем моря. Найчастіше каву вирощують в затінках бананових дерев, що захищає ягоди від прямих сонячних променів.