Смак: Тропічні фрукти, ноти білого винограда та цитрусів. У післясмаку солодкий узвар.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Мексика
Висота зростання - 600-700 м
Походження: Головна відмінність всіх кавових зерен сорта Марагоджип - те, що вони надзвичайно великі (в 2-3 р. більше, ніж будь-які інші). Із Бразилії цей сорт розлетівся одночасно в 4-и країни: Нікарагуа, Мексика , Гватемала і Колумбія.
Мексика Марагоджип вирощують на висоті 600-700 м над рівнем моря. Якість мексиканської арабіки визначається в першу чергу ідеальними кліматичними умовами та вулканічним складом грунту.