Смак: Делікатна кислотність, щільне шовковисте тіло. Солодкий післясмак з карамельною гірчинкою. В чашці молочний шоколад, грецький горіх. У післясмаку цитрусові та солодкий чорнослив.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Гондурас
Висота зростання - 1200-1500 м
Походження: Гондурас є найбільшим експортером кави у Центральній Америці. Страна продає арабіку, що обробляється митим способом. Найкраща кава росте на висоті 1500 м та маркується Strictly High Grown (SHG). Також достатньо якісну каву вирощують на висоті 1200 м над рівнем моря та позначають HG (Hight Grown). Зерна арабіки з Гондурасу часто використовуються в складі блендів.