Смак: Щільне тіло, мінімальна кислотність, довготривалий післясмак. Яскраві ноти чорного чаю, польових квітів перетікають у цедру лайма. У післясмаку чорний шоколад.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - регіон Сідамо, Ефіопія
Висота зростання - 1600-1900 м
Походження: Сідамо - батьківщина арабіки, величезна територія у високогірних районах Рифтової долини на півдні Ефіопії. Висота, де ростуть дерева, досягає близько 1600-1900 м над рівнем моря. В цьому регіоні багато опадів та оптимальна температура, тому грунт насичений мінералами. Стиглі ягоди промивають і залишають сушитись на сонці.