Смак: Щільне тіло, солодка карамель. У післясмаку цитрусова кислотність. В чашці праліне, пекан, прянощі. У післясмаку грейпфрут.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Індія
Висота зростання - 1200-1500 м
Походження: Коли згадуємо Індію, перше, що приходить на думку це пряний аромат спецій, індуїстські та буддистські храми, теплий океан. Індія була першою серед країн поза межами Африки, де почали вирощувати каву. Індія Плантейшн - велика кількість кавових плантацій, що знаходиться на південних плоскогір’ях на висоті 1200-1500 м над рівнем моря. Ці плантації не попадають під прямі сонячні промені, тому що захищені від них розлогим віттям дерев. Кущі спецій (кардамон, гвоздика, ін) та плодові дерева (апельсин, банан), що ростуть поруч, насичують зерна великою кількістю ароматів. Букви АА означають розмір зерна, що оцінюється за такою системою: АА - велике, А - середнє, В - дрібне.