Смак: Соковита ягідна кислотність, фруктовий чай, ноти карамелі, прянощі. Молочний шоколад у післясмаку.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - Марагоджип, Гватемала
Висота зростання - 1600-2000 м
Походження: Сорт кави Марагоджип вирощують одночасно в 4-ох країнах: Нікарагуа, Мексика , Гватемала і Колумбія. І всюди він має свій унікальний та цікавий смак. Сорт кави Марагоджип з’явився в околицях міста Марагоджип, бразильского штата Байя. В цьому місці чудові умови для вирощування кави, завдяки чому вдалося отримати дуже великі зерна (зерна в 2-3. більше, ніж звичайні - одне зерно може бути завдовжки 2 см). А вже з часом Марагоджип розповсюдився по всій Південній Америці, зокрема і в Гватемалу. Цей сорт зерен ще називають “Слоновим зерном”. Кава росте на висоті 1600-2000 м.