Смак: Делікатна яблучна кислотність, ноти груши і цитрусів. У післясмаку прянощі.
Характеристики:
Склад - 100% арабіка
Ступінь обсмаження - еспресо
Спосіб обробки - митий
Регіон - гори Андські Кордільєри, Колумбія
Висота зростання - 1500- 1900 м
Походження: Сорт кави Марагоджип вирощують одночасно в 4-ох країнах: Нікарагуа, Мексика , Гватемала і Колумбія. І всюди він має свій унікальний та цікавий смак. Цей сорт колумбійської арабіки вирощується на схилах Андійських Кордільєр. Кава росте на висоті 1500-1900 м над рівнем моря, в гірській місцевості. Збір та обробка зерен здійснюється тільки вручну, що гарантує високу якість. Також сорт Марагоджип відрізняються великими зернами (в 2-3. більше, ніж звичайні - одне зерно може бути завдовжки 2 см), його ще називають “Слоновим зерном”.